Suomen Kunttapiha

Kunttapihojen toimitukset ja asennukset ympäri Suomen

Haaveiletko tyylikkään vehreästä, mutta samalla helppohoitoisesta pihasta? Hanki kaunis ja kestävä kunttapiha suoraan Suomen Kunttapihalta!

Suomen Kunttapiha on vuonna 2000 perustettu kunttapihojen toimitukseen, asennukseen ja toteutukseen erikoistunut viheralan ammattilainen. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että viherrakentamisen ammattilaisia koko Suomen alueella. Toimitamme kunttaa sekä rahtitoimituksina, jolloin asiakas voi itse asentaa kunttapihan, että pakettitoimituksena, jolloin sekä toimitamme että asennamme kunttapihan asiakkaan toiveiden mukaan.

Ydinliiketoimintamme perustuu kuntan eli siirtovarvikon luvanvaraiseen nostamiseen, mihin meillä on metsänomistajan myöntämä lupa. Nostamalla kuntan itse varmistamme sen mahdollisimman korkean ja tasaisen laadun – meiltä asiakas saa aina niin korkealaatuista kunttaa kuin ammattitaitoista palvelua.

Pyydä tarjous kunttapihasta tästä »

Kunttapihalla herkkää loistoa vuodenaikojen mukaan

Kunttapihan edut ovat lyömättömät: se on ekologinen, kaunis ja helppohoitoinen. Pihan pohjatyöt on helppo toteuttaa ammattilaisen antamien ohjeiden avulla, ja asennuksen jälkeen piha on heti vihreän vehreä – kunhan huolehditaan riittävästä kastelusta. Kuntan avulla metsäinen maisema voidaan myös palauttaa alkuperäiseen asuunsa esimerkiksi rakennustöiden tai myrskytuhojen jäljiltä.

Kuntta elää vuodenaikojen mukaan ja näyttää aina parhaat puolensa. Se on keväällä raikkaan vihreä ja syksyllä kaunis värien kirjo saa sen hehkumaan. Valitse kunttapiha pihaan ja nauti!

Nopea toimitus ja asennus koko Suomen alueelle

Suomen Kunttapiha toimittaa ja asentaa kunttalevyt koko Suomen alueelle. Toimitukset saat jopa samalle viikolle. Kunttapalat toimitetaan FIN-lavoilla – yhdestä lavasta saa 24 m² valmista pihaa. Painoa yhdellä lavalla on n. 500 kiloa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Suomen Vahvimmat