kuntan hinta

Suomen Kunttapiha är hemland för högklassiga skogsträdgårdar

Suomen Kunttapiha

Leverans och anläggning av skogsträdgård i hela Finland

Drömmer du om en härligt grönskande och samtidigt lättskött trädgård? Skaffa dig en vacker och hållbar skogsträdgård direkt från Suomen Kunttapiha!
Suomen Kunttapiha är ett grönt företag som grundades 2000 och är specialiserat på leverans, anläggning och genomförande av skogsträdgårdar. Vi betjänar både privatpersoner och yrkesverksamma inom landskapsdesign i hela Finland. Vi levererar småskog både som fraktleveranser, då kunden själv anlägger sin skogsträdgård, och som paketleverans, då vi både levererar och anlägger skogsträdgården enligt kundens önskemål.
Vår kärnverksamhet är baserad på småskog, dvs. tillståndspliktig upptagning av småskog, vilket vi har skogsägarens tillstånd för. Eftersom vi tar upp skogsmarken själva kan vi säkerställa att den har optimal höjd och jämn kvalitet – hos oss får kunden alltid skogsmark av hög kvalitet och professionell betjäning.

Skogsträdgårdens skira grönska varierars efter årstiderna

Skogsträdgårdens fördelar är oslagbara: den är ekologisk, vacker och lättskött. Trädgårdens grundarbeten sker enkelt med hjälp av anvisningar från experten, och trädgården grönskar direkt efter anläggningen – med tillräcklig bevattning. Med hjälp av småskogsleveransen kan även användas för att återställa skogsnatur till sin forna glans t.ex. efter byggarbeten eller stormskador.
Skogsträdgården lever efter årstiderna och visar alltid sina bästa sidor. Den är fräscht grön om våren och variationen av färger får den att glöda på hösten. Välj småskog till din trädgård och njut!

Snabb leverans och anläggning i hela Finland

Suomen Kunttapiha levererar och anlägger småskogsskivor i hela Finland. Leverans kan till och med ske samma vecka. Småskogsskivorna levereras på FIN-pallar – en pall räcker till 24 m² färdig trädgård. En pall väger ca 500 kg.