Kunttatoimitukset ja -asennukset nopeasti ja laadukkaasti

Suomen Kunttapiha toimittaa kunttalevyjä sekä haluttaessa asentaa kunttapihoja koko Suomen alueella! Toimipaikkamme ja kuntan nostopaikka sijaitsee Suomussalmella.

Kuntan toimitus

Toimitamme kunttaa noin 100 x 120 cm levyinä, mistä johtuen asiakkaan tulee mitata kunttapihaa varten tekemänsä pohja neliöinä. Jotta kunttalevyt eivät lopu kesken, pohjan mitoista saatavaan neliömäärän kannattaa lisätä noin 10 % asennusvara.

Kunttalevyjen toimitus ja asennus edellyttää sopivaa pohjaa, jonka asiakas voi tehdä itse tai teettää muilla toimijoilla. Kuntta ei vaadi kasvualustaltaan paljon, sillä se kasvaa hyvin myös karussa maaperässä. Kuntta voidaan asentaa myös jyrkkään maastoon, ja se kestää sään rasituksia hyvin. Se onkin omiaan esimerkiksi sellaisiin paikkoihin, joissa nurmikko ei viihdy. Kysy meiltä ohjeita pohjatöiden tekoon!

Toimitus yksityiskäyttöön

Toimitamme kunttalevyt rahtitoimituksina erittäin nopeasti, noin viikon varoitusajalla. Mikäli asennat kuntan itse tai tilaat asennuksen muualta, on tärkeää huomioida toimituksen ja asennuksen aikataulutus: kunttakuorma tulee purkaa ja asentaa viipymättä toimitusta seuraavina päivinä.

Vinkit omatoimiselle asentajalle:

  • Muista tehdä kunttapihan pohjatyöt.
  • Asenna kunttalevyt hyvin tiiviisti puskusaumaanja tiukasti toisiaan vasten
  • Meiltä voit aina kysyä neuvoja niin pohjan rakentamiseen kun kunttalevyjen asentamiseen ja hoitoon!

Toimitus viheralan ammattilaisille

Toimitamme kunttalevyt noin viikossa tilauksesta. Jotta asentajat eivät joutuisi seisomaan tumput suorina, suosittelemme ensimmäiseksi asennuspäiväksi toimitusta seuraavaa päivää. Toimitamme kunttaa asiakkaan tarpeen mukaan kymmenistä neliöistä tuhansiin neliöihin asti nopeasti ja varmasti.

Toimitus valmiiksi asennettuna

Mikäli asennus tulee Suomen Kunttapihalta, asentajamme tulevat toimituskaluston kyydissä ja asentavat kunttapihan välittömästi. Kätevää, eikö?

Kokeneet ammattilaisemme asentavat kunttalevyt huolellisesti ja tiiviisti toinen toistaan vasten, jolloin niiden saumat eivät pääse kuivumaan. Reunat viimeistellään pihaan sopiviksi, esimerkiksi käytäviin ja istutuksiin rajautuviksi. Asennustyön jälkeen tuloksena on siisti ja tyylikäs kunttapiha, jonka hoitokastelun asiakas voi aloittaa heti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »