kuntan hinta

Kunttaa mökille tai pihalle

Helppohoitoista kunttaa mökille tai omaan pihaan

Kuntta on erittäin helppohoitoinen ja sopii hyvin mökille tai pihalle. Kuntta on useamman varpulajin muodostama siirtovarvikko. Meidän kunttammme muodostuu 5-10 cm paksuisesta juurimatosta, sammalesta ja varpukasvillisuudesta. Kuntan hoito on vaivatonta, sillä se vaatii vain asennuskauden kastelua. Asennuskauden kastelun jälkeen kuntta asettuu uuteen kasvupohjaan ja tämän jälkeen kuntta on lähes hoitovapaa. Helppohoitoisuuden vuoksi kuntta onkin kätevä vaihtoehto mökille tai pihaan.

Kuntta on hyvin metsäinen ja sopiikin erinomaisesti metsänäkymästä nauttiville. Kuntta tuokin metsäisen maiseman koko pihaan. Kuntta mahdollistaa myös sen, että syksyllä voit poimia marjat suoraan omasta pihasta!

Kuntan asennus mökille tai pihaan

Mökin pihan tai kodin pihan suunnittelussa on tärkeää huomioida pihan rakenne, kuten mm. rakennukset ja kulkureitit. Pihaan pitää myös tarkasti suunnitella istutusalueet. Kuntta pystyy kasvamaan karussakin maapohjassa, mutta ihanne pohja on ravinteikas ja ilmaisa. Kuntta voidaan istuttaa rinteeseen ja muihin haastaviin maastoihin. Tämän vuoksi kuntta sopiikin erinomaisesti mökille ja lähes mihin tahansa pihaan.

Kuntan asennus ja toimitus

Voit tilata meiltä kunttaa ja toimitamme sen suoraan pihallesi. Toimitusaika kuntalle on noin viikko. Meiltä onnistuu myös kuntan asennus, jolloin sinulle jää vain kuntan asennuskauden kastelu. Muokkaamme kunttan pihaasi sopivaksi ja varmistamme, että se näyttää kaikinpuolin hyvältä. Kuntan hinta perustuu kuntan määrään ja toimituskuluihin sekä mahdollisiin asennuskustannuksiin. Kuntta toimitetaan noin 100 x 120 levyinä. Toimitamme ja asennamme kunttaa koko suomen alueella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelemme ja vastaamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.