kuntan hinta

Kuntan istutus

Kuntan istutus onnistuu jokaisella pihalle, sillä sen hoito on helppoa ja vaivatonta. Kuntta onkin pihalle erinomainen valinta jos piha on jo valmiiksi metsäinen. Kuntta sopiikin pihalle jos pihalla on mm. varvikkoa tai muita metsän kasveja. Asennuskaudella kuntta on tärkeää pitää kosteana ja sitä pitääkin kastella jos asennuskautena on vähän sadetta. Jos asennuskausi on sateinen ja kuntta pysyy kosteana, niin ylimääräistä kastelua ei juurikaan tarvita.

Kuntan istutuksen pohjamateriaali

Kuntta kasvaa erittäin karussakin pohjamateriaalissa ja siksi se sopiikin lähes jokaiseen pihaan. Kuntan pohjalta vaaditaan kuitenkin, että se on hapan ja rikkaruohoton. Kuntan pohjamateriaaleja voi olla mm. multa, hiekka tai sora. Kuntta voidaan istuttaa rinteeseen tai vaihteleviin maastoolosuhteisiin. Tämän vuoksi kuntta onkin erinomainen vaihtoehto esimerkiksi mökille tai ylämäkeen.

Meiltä kuntan istutus koko Suomen alueella

Toimitamme ja istutamme kunttaa koko suomen alueella. Meiltä voit tilata kunttaa ja asentaa itse. Tarjoamme myös kuntan istutus ja asennuspalvelua, jolloin sinulle jää vain kuntan kastelu. Kuntan hinta perustuu kuntan neliömäärään ja toimituskuluihin. Kuntan istutus ja asennuspalvelu veloitetaan erikseen. Meiltä saat kunttaa nopeallakin aikataululla!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelemme ja vastaamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.