Kuntan pohjatyöt

Kuntan pohjatyöt 

Kuntta muuttaa kotipihan helppohoitoiseksi metsämaisemaksi. Kuntta sopii hyvin pihalle, kun siitä haluaa helppohoitoisen ja metsäisen. Kuntta on ekologinen ja kätevä ratkaisu mökeille ja pienrakennusten pihoille. Ennen kuin toimitamme tai asennamme kuntan, niin pohjatöiden on oltava tehtynä. Meiltä saat selkeät ohjeet pohjatöiden tekemiseen.

Kuntan pohjamateriaali 

Kuntan pohjamateriaaliksi sopii pohja, josta ilma ja ravinteet pääsevät helposti läpi.
Kuntta sopii, kuitenkin lähes jokaiselle alustalle, sillä se kasvaa hyvin karussakin pohjamateriaalissa. Sopivia pohjamateriaaleja ovat muun muassa hiekka, sora ja multa. Kuntan pohjatyöt voidaan tehdä jyrkkiinkin olosuhteisiin ja kuntta sopiikin erilaisiin maastoihin. Kuntta sopii myös kaikkiin sääolosuhteisiin, mutta asennuskautena se on tärkeää pitää kosteana ja kuivilla sääkausina sitä pitääkin kastella.

Kuntan asennus ja toimitus

Tulemme tontille ja asennamme kunttalevyt sovittuun paikkaan. Varmistamme, että kuntta on istuva pihan reunojen kanssa ja teemme tarvittaessa kunttaan rajauksia. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous kunttapihan asennuksesta tai kuntan toimittamisesta tontillesi. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Palvelemme ja vastaamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.