kuntan hinta

Kuntan hinta

Mitä kuntta maksaa ja mistä saa kunttaa?

Kuntan hinta riippuu asennettavan kuntan määrästä sekä alueen sijainnista. Kunttaa voi ostaa Suomen Kunttapihalta kymmenistä neliöistä tuhansiin neliöihin asti aina piha-alueen tarpeen mukaan.

Kuntan hinta koostuu kunttalevyn neliöhinnasta sekä rahti- ja asennuskustannuksista. Toimitamme kunttaa noin 100×120 cm levyinä koko Suomen alueelle.

Kunttapihan voi tilata joko ammattilaisten asentamana tai ilman asennusta. Tällöin tilauksen kokonaishinta on matalampi, mutta pohjatyöt ja asennus pitää tehdä itse. Rahtikulut vaihtelevat sijainnin ja rahtitoimituksen koon mukaan.

Ennen tilausta ja toimitusta asiakkaan tulee mitata kunttapihaa varten tekemänsä alueen pinta-ala. Näin pystymme toimittamaan oikean kokoisen kunttalevyn etkä maksa ylimääräisestä kuntasta. Asiakkaan olisi myös hyvä miettiä, onko kuntan asentaminen itse vaihtoehto, vai halutaanko hyödyntää meidän asennuspalvelua, sillä se vaikuttaa kuntan hintaan.

Jos asennus mietityttää, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Kuntan hinta asennettuna

Kuntan oston yhteydessä voit valita myös kuntan asennuspalvelun. Kokeneet asentajamme toimittavat kuntan ja tuovat asennuskaluston mukanaan. He asentavat kunttapihan välittömästi ja pääset heti nauttimaan metsämaisemista. Asennuspalvelu lisätään tilauksen kokonaishintaan.

Kuntan asentaminen itse alentaa kokonaishintaa

Kunttapihan voi myös asentaa itse. Hinta on tietysti eri ilman asennuspalvelua, sillä tällöin et maksa asennuspalvelusta, vaan pääset itse asentamaan kuntan pihaasi. Omalla asennuksella hinta muodostuu vain kuntan määrästä ja rahtitoimituksesta. Meiltä voit kuitenkin aina kysyä neuvoa kuntan asennukseen, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Lue lisää toimituksesta ja asennuksesta