Kuntan hinta

Kunttaa on saatavilla kymmenistä neliöistä tuhansiin neliöihin asti aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kuntan hinta riippuu asennettavan kuntan määrästä sekä alueen sijainnista.

Toimitamme kunttaa noin 100 x 120 cm levyinä koko Suomen alueelle. Kuntan hinta koostuu kunttalevyn neliöhinnasta sekä rahti- ja asennuskustannuksista.

Kunttapihan voi tilata joko ammattilaisten asentamana tai ilman asennusta. Tällöin tilauksen kokonaishinta on matalampi, mutta pohjatyöt ja asennus pitää tehdä itse. Rahtikulut vaihtelevat sijainnin ja rahtitoimituksen koon mukaan.

Ennen tilausta ja toimitusta asiakkaan tulee mitata kunttapihaa varten tekemänsä alueen pinta-ala. Näin pystymme toimittamaan oikean kokoisen kunttalevyn etkä maksa ylimääräisestä kuntasta. Asiakkaan olisi myös hyvä miettiä, haluaako asentaa kuntan itse vai käyttää meidän asennuspalvelua, sillä se vaikuttaa kuntan hintaan.

Kuntan hinta ja valmiiksi asennettu kunttapiha

Kuntan oston yhteydessä voit valita myös kuntan asennuspalvelun. Kokeneet asentajamme toimittavat kuntan ja tuovat asennuskaluston mukanaan. He asentavat kunttapihan välittömästi ja pääset heti nauttimaan metsämaisemista. Kuntan asennuspalvelu lisätään tilauksen kokonaishintaan.

Kuntan asentaminen itse

Kunttapihan voi myös asentaa itse. Tällöin et maksa asennuspalvelusta, vaan pääset itse asentamaan kuntan pihaasi. Omalla asennuksella maksat vain kuntan määrästä ja rahtitoimituksesta. Meiltä voit kuitenkin aina kysyä neuvoa kuntan asennuksessa, jos jokin askarruttaa mieltäsi.

Lue lisää toimituksesta ja asennuksesta